Nemci ni danas ne lete za Izrael.

Nemačke aviokompanije "Lufthanza" i "Er Berlin", iz sigurnosnih razloga, ni danas neće leteti za Izrael

Izvor: Tanjug

Petak, 25.07.2014.

11:02

Default images

Vazdušni saobraćaj sa Izraelom će se normalizovati odmah čim se zaštita aerodroma "Ben Gurion" u Tel Avivu obezbedi i garantuje, prenose nemački mediji.

Mediji javljaju da su posebno pogođeni letovi "Lufthanze", "Er Berlina", "Džermanvingsa" i da putnici sovoje karte besplatno mogu prebaciti na neki drugi termin leta ili tražiti nazad svoj novac.

Nemačke aviokompanije zbog stalnih raketnih napada ne lete za Izrael od utorka.

Kada je reč o situaciji u Izraelu, mediji javljaju da je broj poginulih u izraelskim udarima na pojas Gaze premašio 800.

Gotovo stotinu Palestinaca je poginulo u cetvrtak, pokazuju podaci portparola službe hitne pomoći, nakon cega je bilans stradalih u 18-dnevnoj ofanzivi Izraela na Gazu premašio 800.

Ovo je najkrvaviji konflikt na okupiranoj palestinskoj teritoriji od vojne operacije iz 2009, podseca AFP.

Prema procenama nevladinih organizacija, 80 odsto žrtava cine civili, uključujući veliki broj žena i dece.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: