Danas oblačno,popodne opet nepogode

U Srbiji će danas biti promenljivo oblačno vreme, ujutru i pre podne ponegde sa kratkotrajnom kišom, a posle podne sa lokalnom pojavom pljuskova i grmljavina.

Izvor: Tanjug

Četvrtak, 24.07.2014.

07:19

Default images

Pljuskovi i grmljavina se uglavnom očekuju u planinskim predelima i na istoku zemlje.

Kako je saopštio Republički hidrometeorološki zavod, vetar će biti slab zapadni i severozapadni. Jutarnja temperatura vazduha iznosiće od 14 do 18, a najviša dnevna od 25 do 29 stepeni.

Ponegde se očekuju kratkotrajne vremenske nepogode sa obilnijim padavinama, gradom i jakim vetrom, upozorava se u saopštenju.

I u Beogradu će danas biti promenljivo oblačno vreme sa dužim sunčanim intervalima, a tokom dana moguća je kratkotrajna kiša ili pljusak sa grmljavinom.

Vetar će biti slab zapadni i severozapadni. Jutarnja temperatura vazduha iznosiće oko 18, a najviša dnevna oko 27 stepeni.

U Srbiji će, prema izgledima vremena za sedam dana, do 31. jula, u petak i subotu biti pretežno sunčano i toplo vreme, a posle podne i uveče, uz lokalni razvoj oblačnosti sa kratkotrajnim pljuskovima i grmljavinom uglavnom u planinskim predelima.

Zatim će do kraja perioda biti promenljivo oblačno i nestabilno vreme mestimično sa kišom i pljuskovima sa grmljavinom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: