Popović: Vlada je neuspešna

Zamenik predsednika DSS Aleksandar Popović ocenio je danas da je Vlada Srbije neuspešna i da politička elita mora promeniti kurs.

Izvor: B92

Četvrtak, 24.07.2014.

23:15

Default images

"Ova vlada je realno gledano nesuspešna i jedini način je da se promeni magistrala kojom srpska politička elita ide. Radi se o vladi koja je u kontinuitetu sa prethodnom, nastavila put EU integracija, razgradnju države srbije i njenih institucija na Kosovu i Metohiji, ugrozila bezbednost srpskog naroda u toj pokrajini. Nezaposlenost raste, a BDP pada", rekao je Popović agenciji Beta.

On je naglasio da je potrebno da se Vlada izjasni o problemima bivšeg i sadašnjeg predsednika opštine Zubin Potok, Slaviše Ristića i Stevana Vulovića.

"Vreme je da se Vlada izjasni o progonu Slaviše Ristića i sadašnjeg predsednika Stevana Vulovića kojima se očigledno sprema hapšenje od strane Euleksa i takozvane Republike Kosovo", naglasio je zamenik predsednika DSS.

Aleksandar Popović posetio je danas Šabac i regionalne odbore DSS-a.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

56 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: