BG: Putin na godišnjici oslobođenja

Beograd će 20. oktobra obeležiti 70 godina od oslobođenja grada u Drugom svetskom ratu, a tim povodom očekuje se i poseta predsednika Rusije Vladimira Putina.

Izvor: Beta

Četvrtak, 24.07.2014.

11:50

Default images

"Organizovaćemo niz manifestacija koje će trajati nedelju dana, a kruna svega trebalo bi da bude 20. oktobra, kada očekujemo i posetu predsednika Ruske Federacije Vladimira Putina", rekao je predsednik Skupštine grada Nikola Nikodijević.

Organizacioni odbor pozvaće "veliki broj zvanica i visokih gostiju" iz inostranstva, i predstavnike drugih država koje su učestvovale u ratu.

"Godinama smo stidiljivo govorili o našoj antifašističkoj borbi, a smatramo da je veoma važno da stalno ističemo doprinos našeg naroda u antifašističkoj koaliciji", naglasio je Nikodijević.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

33 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

23 h

Podeli: