Zaplenjena imovina vredna 30 mil. €

Vrednost imovine političara i biznismena koju je poslednjih meseci Državno tužilaštvo Kosova zaplenilo dostiže oko 30 miliona evra, pišu Zeri.

Izvor: B92

Sreda, 23.07.2014.

11:36

Default images

List je uspeo da dođe do spiska sa imenima političara i biznismena kojima je poslednjih meseci Državno tužilaštvo zaplenilo imovinu, zbog sumnje d aje stečena na nezakonit način.

Luksuzne kuće, fabrike, mašine, moteli, bankovni računi i mnogo hektara zemlje zaplenjeno je po nalogu Državnog tužilaštva mnogim građanima Kosova koji su to nezakonito stekli.

Prema podacima Tužilaštva, vrednost imovine zaplenjene samo u poslednjih šest meseci na Kosovu dostiže oko 30 miliona evra.

Dosije Tužilaštva do kojeg je došao list Zëri, pokazuje da je zaplenjeno na milione evra pokretne i nepokretne imovine od raznih funkcionera, ali i od biznismena, sudija, lekara za koje se sumnja da su počinili krivično delo kojim su došli do imovine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: