“Ne postoji Ružićeva struja u SPS“

Zamenik predsednika Socijalističke partije Srbije Žarko Obradović izjavio je da u toj stranci ne postoji struja koja podržava Branka Ružića.

Izvor: Beta

Sreda, 23.07.2014.

00:11

Default images

Obradović je odbacio spekulacije da u SPS-u postoji podela na mlade i stare kadrove

."Naša partija je poznata po tome da funkcioniše kao tim, sa (Ivicom) Dačićem kao nespornim liderom", rekao je Obradović za “Večernje novosti“.

Bivši ministar prosvete izrazio je uvernje da SPS nije podredio svoju politiku Srpskoj naprednoj stranci zarad opstanka na vlasti i ocenio takve kritike kao "dnevnopolitičke".

Upitan kako to da socijalisti "štite politiku liberalnog kapitalizma" time što glasaju za liberalan Zakon o radu, Obradović je odgovorio da je cilj tog zakona da stvori nova radna mesta.

"Bez toga nema prihoda za socijalnu politiku niti uslova za veći životni standard", rekao je zamenik predsednika SPS-a.

Komentarišući spekulacije da on, Slavica Đukić-Dejanović i Milutin Mrkonjić neće više biti deo rukovodstva stranke posle partijskog kongresa u decembru, Obradović je kazao da "novine neće određivati" rukovodstvo SPS-a.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: