Na granici nema zadržavanja

Na graničnim prelazima Batrovci, Horgoš, Preševo, Gradina, Jabuka i Gostun nema većih zadržavanja, saopštio je MUP.

Izvor: B92

Utorak, 22.07.2014.

08:04

Default images

Kako je saopštio Auto moto savez Srbije (AMSS), kiša i povremeni pljuskovi ponegde praćeni gradom ili pojačanim vetrom će i danas, prema prognozama meteorologa, pratiti vozače i otežavati saobraćaj.

Vozačima se savetuje da po jakom pljusku ili nevremenu zaustave vozilo na prvom parkingu ili bezbednom mestu pored puta i da zbog mokrih kolovoza izbegavaju nagla kočenja i da voze na dovoljnom odstojanju od vozila koje je ispred njih.

U okviru druge faze izgradnje Obilaznice oko Beograda - petlja "Batajnica", zbog izvođenja radova na uklanjanju nadvožnjaka "Batajnica" i izgradnje pristupnih saobraćajnica, od 3. marta obustavljen je saobraćaj na pravcu Beograd - Novi Sad u oba smera u zoni nadvožnjaka "Batajnica".

Alternativni pravci za sva vozila su - Obilaznica oko Beograda preko petlje "Dobanovci" i petlje "Novi Banovci" u smeru ka Novom Sadu, odnosno Beogradu, Zemun - Batajnički drum - naselje Batajnica - petlja "Novi Banovci" do uključenja na autoput Beograd – Novi Sad ili nastavak starim novosadskim putem.

U okviru radova na koridoru 10 na putu I/B reda između Vladičinog Hana i Vranja na deonici od Mazaraća do Bresnice u dužini od 3,7 kilometara i na delu od Bresnice do Suvog Dola u dužini od 3,2 kilometara saobraćaj je preusmeren sa državnog puta IB reda, na državni put II/A reda.

Na delu između Bresnice i Suvog Dola saobraćaj se jednim delom obavlja kroz naseljeno mesto, pa se upozoravaju vozači da strogo poštuju postavljenu saobraćajnu signalizaciju, a posebno da obrate pažnju na ograničenje brzine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: