BG: Troje lakše povređeno u udesima

Tokom noći u Beogradu su se dogodila dva saobraćajna udesa u kojima su tri osobe povređene, među kojima i jedna petnaestogodišnjakinja.

Izvor: Tanjug

Ponedeljak, 21.07.2014.

07:37

Default images

Dve osobe su povređene u udesu koji se dogodio oko 23.45 časova u Železničkoj ulici u Ripnju, rekla jeTanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Ženska osoba stara oko 15 godina zadobila je razderotinu gornje usne, povrede glave, desnog lakta i nadlaktice, istakla je portparol Hitne pomoći.

Mladić star oko 25 godina zadobio je povredu glave, objasnila je Macura i dodala da su povredjeni prevezeni u Urgentni centar.

Muškarac, motociklista, star oko 54 godine je u udesu oko 21.35 časova u Višnjičkoj ulici na Paliluli zadobio povredu leve polovine grudnog koša i leve potkolenice, a prevezen je u Urgentni centar, rekla je Macura.

Hitna pomoć je tokom noći u Beogradu obavila 100 intervencija od kojih 17 na javnim mestima, a za protekla 24 sata ukupno 230 intervencija od kojih 56 na javnim mestima, precizirala je Macura.

Lekarima su se tokom noći najčešće obraćale osobe sa hiprertenzijom, srčani bolesnici i astmatičari, dodala je Macura.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: