Napadnut sajt predsednika Nikolića

Masivan hakerski napad na sajt predsednika Srbije i server na kojem je ta internet-prezentacija počeo je noćas oko 1 sat posle ponoći.

Izvor: B92

Petak, 11.07.2014.

11:52

Default images

"Napad je i dalje u toku. Zahvaljujući odličnim merama zaštite, sajt predsednika Republike sve vreme funkcioniše, uz neznatne poteškoće, u šta se može uveriti svako ko poseti stranicu www.predsednik.rs", navodi se u saopštenju predsednikove Služba sa saradnju s medijima.

Od početka napada blagovremeno su reagovale nadležne državne službe koje obavljuju bezbednosnu zaštitu komunikacija kabineta predsednika Republike, te se očekuje da će počinioci "tog bezuspešnog napada uskoro biti otkriveni", dodaje se u saopštenju pres službe predsednika Srbije Tomislava Nikolića.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

72 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: