Osijek:Eksplozija, poginuo muškarac

U ruševimana podrumskog stana zgrade u Osijeku u kojoj se jutros dogodila eksplozija nađeno je telo muškarca, saopštila je osječko-baranjska Policijska uprava.

Izvor: B92

Nedelja, 06.07.2014.

11:55

Default images

Komandant osječke Javne vatrogasne profesionalne brigade Boris Banjan izjavio je novinarima da je u ruševinama podrumskog stana pronađeno telo muškaraca u naslonjaču, u ležećem položaju, i dodao da je telo bilo prekriveno ostacima srušenog plafona, prenela je agencija Hina.

U toku je račišćavanje kako bi se proverilo da li u ruševinama možda ima i drugih osoba, iako je po izjavama stanara preminuli živio sam.

Banjan je izjavio da za sada nema prijava o drugim povređenim osobama, a kasnije će biti utvrđeno da li je žrtva preminula od urušavanja plafona ili od prethodnog curenja plina, čiji je dovod sada isključen.

U toku je uviđaj, a ostali stanari veoma oštećene zgrade, u kojoj se nalazi šest stanova, evakuirani su.

Pretpostavlja se da bi jedan od uzroka eksplozije, koja se dogodila jutros u 9 sati u zgradi na osječkom Trgu bana Josipa Jelačića, moglo biti nakupljanje plina u podrumskoj prostoriji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: