Dačić i Levi o jačanju saradnje

Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić i ambasador Izraela Josef Levi ocenili su da bi za unapređenje odnosa dve zemlje bilo potrebno intenzivirati dijalog.

Izvor: Tanjug

Sreda, 02.07.2014.

15:39

Default images

Razmena poseta na svim nivoima navedena je kao još jedan način za jačanje saradnje Srbije i izraela.

Obe strane su na sastanku ocenile kao veoma korisnu praksu godišnjih političkih konsultacija ministarstava spoljnih poslova dve zemlje, saopštilo je Ministarstvo spoljnih poslova.

Šef srpske diplomatije izrazio je zahvalnost Vlade i građana Srbije na urgentnoj pomoći koju je Izrael, preko svoje ambasade u Beogradu, dostavio za ugrožene u poplavama u Srbiji.

Izraelski ambasador Josef Levi obavestio je ministra Dačića o situaciji u Izraelu nakon otmice i ubistva trojice izraelskih tinejdžera. Posebno je izrazio zahvalnost Ministarstvu spoljnih poslova Srbije na saopštenjima koja su tim povodom objavljena.

U razgovoru su razmenjena mišljenja i stavovi u pogledu aktuelne situacije u regionima Bliskog istoka i Balkana, navedeno je u saopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: