Saradnja DS i Reformista Vojvodine

Predstavnici Pokrajinskog odbora DS i Reformista Vojvodine dogovorili su niz pitanja koja će učvrstiti i poboljšati međusobne odnose.

Izvor: Tanjug

Sreda, 25.06.2014.

16:52

Default images

Kako je saopšteno iz pokrajinskog odbora DS-a, demokrate i reformisti su razmenili viđenja aktuelne političke situacije u zemlji i u Vojvodini.

Dodaje se da je zajednički konstatovano i da je potrebno unaprediti programsku i organizacionu saradnju svih demokratski orijentisanih snaga kako bi se stvorila alternativa politici "koja očigledno ne uspeva da stabilizuje nijednu oblast života u Srbiji".

Na sastanku delegacijja u prostorijama Pokrajinskog odbora DS, koju su predvodili predsednik PO DS Miroslav Vasin i predsednik Reformista Vojvodine Nedeljko Šljivanac, analiziran je i tok dosadašnje koalicione saradnje i dogovoreno da se međusobni odnosu učvrste.

Posebna tema razgovora bilo je stanje u poljoprivredi i privredi, poboljšanje položaja izbeglih i raseljenih u Vojvodini i dalje unapređenje multietičnosti i poštovanja kulturoloških i drugih osobenosti svih nacionalnih zajednica u Vojvodini, dodaje se u saopštenju.

Dogovorena je i zajednička poseta Novom Pazaru, gde će sa predstavnicima Reformista Sandžaka razgovarati o unapređenju saradnje, a u cilju ostvarivanja ideje o stvaranju opozicionog bloka demokratski orijentisanih stranaka u Srbiji, zaključuje se u saopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: