Kosmajac napustio Crnu Goru

Dragoslav Kosmajac, koga je premijer Srbije Aleksandar Vučić označio kao najvećeg narko-dilera, napustio je Crnu Goru, u kojoj je boravio poslednjih dana.

Izvor: Beta

Utorak, 24.06.2014.

11:04

Default images

Pozivajući se na izvore iz policije, dnevnik "Dan" objavio je da je Kosmajac napustio Crnu Goru u noći između nedelje i ponedeljka, te da policija pretpostavlja da je otišao u Bosnu i Hercegovinu.

Kosmajac je krajem prošle nedelje iz Srbije doputovao u Crnu Goru s ličnom kartom Slovačke, potvrdila je ranije Uprava policije Crne Gore.

Policija je saopštila da za njim nije rapisana međunarodna poternica, te da se crnogorskim državnim organima, povodom traganja za Kosmajcem, zvanično nisu obraćali nadležni iz Srbije.

Policija je u nedelju u Tivtu uhapsila Kosmajčevog sina, Lazara (24), zbog kršenja Zakona o javnom redu i miru.

Lazar Kosmajac je bio suvozač u mercedesu koji je policija zaustavila radi kontrole i kažnjen je jer je najpre pobegao vozilom od policije.

Kosmajac je kasnije uhapšen i osuđen na deset dana zatvora, te sproveden u zatvor kod Podgorice.

Dragoslav Kosmajac poseduje vilu u primorskom mestu Risan. On se u Beloj knjizi MUP-a Srbije iz 2001. pominje kao jedan od najznačajnijih trgovaca drogom.

Premijer Srbije Aleksandar Vučić je u petak označio Kosmajca kao vodećeg narko-bosa, posle čega je on napustio Srbiju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

89 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: