"Na jesen koncentraciona vlada"

Predsednik vojvođanskog parlamenta Ištvan Pastor smatra da Bojan Pajtić nema alternativu, kao i da će na jesen Vojvodinu voditi koncenraciona vlada.

Izvor: B92

Subota, 21.06.2014.

09:18

Default images

U intervjuu za list "Naše novine", Pastor je, na pitanje da li DS i dalje ima njegovu podršku u Vojvodini, rekao da je "SVM tamo gde je bio u proteklim mesecima, u protekle dve godine, na bazi dogovora" i da će pozicija njegove stranke ostati ista, sve dok dogovor funkcioniše.

Pastor je dodao i da taj dogovor, za sada "funkcioniše perfektno".

"U tome je najveći problem, da se ne vidi realna alternativa za onu većinu koja danas postoji na nivou Vojvodine", rekao je Pastor.

On je potvrdio da je koncentraciona vlada uvek bila njegova ideja.

"To je uvek bila moja ideja. Ona je odbijena, što za mene nije neko veliko iznenađenje. Možda to rešenje neće proći u julu, ali na jesen će biti, u to sam skoro siguran", zaključio je Pastor za "Naše novine".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

21 h

Podeli: