I Šarić bi na poligraf

Darka Šarića nisu ispitali Tužilaštvo i policija povodom navoda o generalu Papaji, a spreman je i da se podvrgne poligrafu, kaže Radoslav Baćović.

Izvor: B92

Četvrtak, 19.06.2014.

22:45

Default images

Prema rečima Šarićevog advokata, da su članovi Radne grupe formirane u policiji da ispitaju Šarićeve tvrdnje o načelniku Uprave kriminalističke policije Rodoljubu Miloviću razgovarali sa Šarićem, njegov branilac bi takvom razgovoru morao da prisustvuje.

U međuvremenu, MUP je saopštio da je načelnik Uprave kriminalističke policije Rodoljub Milović prošao test na poligrafu u vezi s optužbama koje je o njemu izneo Darko Šarić.

Optuženi narko-šef je Milovića nazvao general Papaja i povezao ga sa svedokom saradnikom „Mangom“, te sumom od oko 7,5 miliona evra. Šarić nije jasno rekao ko je od koga i zašto uzeo taj novac. Smatra se da je „Mango“ zaštićeni svedok protiv zemunskog kriminalnog klana Ljubiša Buha Čume. Šarić je takođe govorio i o obećanjima datim njegovom prijatelju Kotoraninu Draganu Dudiću Fricu, koji je ubijen maja 2010. Advokat Baćović je predložio Specijalnom sudu da od BIA zatraži snimak sastanka predstavnika srpske policije s Dudićem na Jelovoj gori iz aprila iste godina. Pojedini izvori iz bezbednosnih krugova smatraju da bi to moglo da predstavlja ključ razrešenja ove afere.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

32 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: