Zeleni samostalno,NDS se registruje

Beograd -- Stranka Zeleni Srbije saopštila da će delovati samostalno, što će omogućiti nastavak njihovog zalaganja za zdraviju i slobodniju Srbiju i Evropu.

Izvor: Beta

Kako se navodi u saopštenju, na skupštini koju je Nova demokratska stranka (NDS) - Zeleni održala u Leskovcu, odlučeno je da se vrati ime Zeleni Srbije, ali i da se započne proces registracije NDS.

"Ovo će omogućiti nastavak političkog delovanja Zelenih Srbije i zalaganja za zeleniju, zdraviju i slobodniju Srbiju i Evropu", kazali su iz stranke.

Oni su naveli da je koalicija Nova demokratska stranka - Zeleni "bila izraz zajedničke energije.

"Misija ovog udruživanja bila je da se gradjanima Srbije pruži gradjanska alternativa, sve vreme poštujući i uvažavajući na jednoj strani, očuvanje programskog i organizacionog identiteta Zelenih Srbije i na drugoj strani, želje Borisa Tadića i njegovih pristalica da se po završenim izborima formira nova stranka koja će nositi ime Nova demokratska stranka", kazali su.

Info

Na današnji dan, 27. februar

280. Rođen je rimski imperator Konstantin I (Konstantin Veliki), koji je počeo hristijanizaciju Rimskog carstva (prema nekim izvorima rođen je u Naisusu, današnjem

Razno ponedeljak 27.02. 00:00 Komentara: 0
strana 1 od 43266 idi na stranu