Dvojica Amerikanaca pretučena u BG

Dva američka državljana povređena su jutros u Beogradu. Jedan je pronađen krvave glave na uglu Višegradske i Kneza Miloša, a drugi na Studentskom trgu.

Izvor: Blic

Nedelja, 15.06.2014.

18:14

Default images

Građani su mladića američke nacionalnosti, koji se predstavio kao Džonatan, zatekli krvavog na uglu Višegradske i Kneza Miloša, nakon čega su pozvali policiju.

Amerikanac je policiji rekao da ga je pretukao prijatelj Robert Rouz iz Sremske Mitrovice, a odbio je intervenciju Hitne pomoći, rekavši da da će pomoć zatražiti kod lekara u američkoj ambasad.

Drugi Amerikanac povređen je oko 9 sati ujutru u tuči na Studentskom trgu, kod broja 19.

Nakon incidenta je intervenisala Hitna pomoć, a mladić je prevezen u Urgentni centar. "Povređen je muškarac starosti oko 29 godina, koji je zadobio tupe povrede glave, nije krvario i nije gubio svest", kazala je Nada Macura za Blic.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

52 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: