Lončar: Odgovaraće ko prekrši zakon

Povodom hapšenja načelnice Odeljenja za opojne droge i prekursore u Ministarstvu zdravlja, minister Lončar poručuje da neće biti zaštićenih.

Izvor: B92

Petak, 13.06.2014.

13:43

Default images

Ministar zdravlja Zlatibor Lončar izjavio je da nadležni organi rade svoj posao i da neće biti zaštićenih u slučajevima u kojima je došlo do kršenja zakona.

"Nadležni organi rade svoj posao i ja se ne bih mešao. Nema zaštićenih", rekao je Lončar novinarima.

MUP je juče saopštio da je Uprava kriminalističke policije uhapsila D. K. iz Beograda, načelnicu Odeljenja za opojne droge i prekursore u Ministarstvu zdravlja, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo zloupotreba službenog položaja. Ona je osumnjičena da je naredila inspektorima da suprotno odredbama zakona ne sačine zapisnik o nalazu stanja u privrednom društvu "Galenika".

Upitan da prokomentariše medijske natpise da je građanima u Obrenovcu deljena hrana sa isteklim rokom, Lončar je odgovorio da inspekcija svaki dan obilazi Obrenovac i da se problemi, gde god se uvidi da postoje, rešavaju.

"Svi koji prekrše zakon biće sankcionisani", rekao je Lončar i naglasio da ni u tom slučaju neće biti zaštićenih.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: