Mića Jovanović u "Utisku nedelje"

Mića Jovanović biće gost “Utiska nedelje” koja je na programu 15. juna od 21h na TV B92, a u emisiji će biti reči o njegovom doktoratu.

Izvor: B92

Petak, 13.06.2014.

14:52

Default images

U emisiji će biti reči o tome kakav je doktor Mića Jovanović, da li će podneti ostavku i kako je Srbija posatala zemlja sa najviše doktoranata na svetu?

Gosti emisije, pored rektora Megatrend univerziteta Miće Jovanovića, biće i dekan Fakulteta političkih nauka Ilija Vujačić i savetnik ministra prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Milovan Šuvakov.

Podsetimo, nakon što su Jovanovićev londonski doktorat osporili srpski naučnici iz Engleske, koji su na sajtu "Peščanik" objavili tekst u kom navode da nisu uspeli da uđu u trag disertaciji rektora Megatrenda iz 1983. godine, ministar Srđan Verbić objavio je da na Londonskoj školi ekonomije nema doktorskog rada rektora Megatrenda Miće Jovanovića i pozvao ga da podnese ostavku.

Informacijom da rektor Jovanović nema londonski doktorat bili su iznenađeni zaposleni na Univerzitetu Megatrend.

Slučaj Jovanovićeve disertacije dospeo je u javnost u danima nakon što je na sajtu "Peščanika" dovedena u pitanje doktorska disertacija ministra policije Nebojše Stefanovića.

Megatrend i Stefanović su u nekoliko navrata odbacivali optužbe, a juče je Senat Megatrenda saopštio da nema razloga za postupak postupka za poništenje njegove diplome, dok je Stefanović rekao za Nedeljnik da ništa nije plagirao.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

50 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: