Na Megatrendu iznenađeni

Zamenik rektora Univerziteta Megatrend Vladan Kutlešić izjavio da su zaposleni na tom Univerzitetu iznenađeni informacijom da rektor nema londonski doktorat.

Izvor: Beta

Četvrtak, 12.06.2014.

19:13

Default images

"Ne mogu da verujem u to, to je za sve nas neverovatno", rekao je Kutlešić agenciji Beta.

Dodao je da danas nije razgovarao sa Jovanovićem i naglasio da ne može da komentariše doktorat jer ne zna precizne podatke u dosijeu rektora.

Prema njegovim rečima, Jovanović danas nije dolazio na Univerzitet koji, kako kaže, normalno funkcioniše.

"Univerzitet normalno funkcioniše, radimo kao i do sada, bez uzbudjenja", rekao je Kutlešić.

Ministar prosvete Srdjan Verbić saopštio je ranije danas da na Londonskoj školi ekonomije i političkih nauka nema doktorske teze rektora Megatrend univerziteta Miće Jovanovića i pozvao ga da podnese ostavku.

Ministarstvo prosvete je pokrenulo medjunarodnu proceduru za proveru postojanja doktorata Miće Jovanovića na Fakultetu za organizaciju iz Kranja Univerziteta u Mariboru i Londonske škole ekonomije i političkih nauka.

Provera je pokazala da je Jovanović doktorirao 1991. godine na Univerzitetu u Mariboru, gde je odbranio doktorsku disertaciju pod naslovom "Poslovna motivacija u demokratizaciji industrijskih odnosa".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

110 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

13 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: