Ugašen požar u Zmaj Jovinoj ulici

U centru Beograda u Zmaj Jovinoj ulici broj šest ugašen je požar koji je oko 10 sati izbio u stanu u potkrovlju zgrade.

Izvor: B92

Subota, 07.06.2014.

10:35

Default images

Vatra je zahvatila ceo krov stambene zgrade, ali su stanari na vreme evakuisani, tako da nema povređenih.

Načelnik gradskog sektora za vanredne situacije Rade Milošević rekao je Tanjugu da je, prema dojavi, centar požara u tavanskom delu zgrade, iz kojeg je duže vreme kuljao gust dim.

"U toku je dogašivanje požara", precizirao je Milošević i dodao da je vatra zahvatila između 200 i 250 kvadratnih metara krova, odnosno površinu iznad dva stana.

Milošević je naveo da je na terenu bilo devet vatrogasnih vozila sa 33 vatrogasca-spasioca.

Kako je ranije javio Tanjugov reporter sa lica mesta, kada su došli vatrogasci-spasioci oni su evakuisali stanare koji nisu sami smeli da izadju iz zgrade zbog gustog dima.
Foto: Tanjug
Vlasnik stana u kome je izbio požar Dragan Zidarević rekao je Tanjugu da u stanu u momentu izbijanja vatre nije bilo nikoga.

Zidarević je rekao da nije bio u stanu kada je izbio požar, već su ga obavestili da se pojavila vatra, a on ne može da pretpostavi šta je uzrok incidenta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

20 h

Društvo

Roditelji, hitan apel

Tokom noći više maloletnih osoba zbrinuto je zbog teške alkoholisanosti, saopštila je beogradska služba Hitne pomoći.

10:58

21.4.2024.

1 d

Podeli: