Dojava o bombi u Privrednom sudu

Privredni sud u Beogradu u Masarikovoj ulici bio evakuisan na sat vremena zbog lažne dojave o bombi, pa su suđenja i ostali postupci morali da budu prekinuti.

Izvor: B92

Utorak, 03.06.2014.

12:08

Default images

Portparol suda Gordana Vuković rekla je Tanjugu da je anonimna dojava stigla oko 10 i 45 nakon čega su zgradu napuslili zaposelni i ostala lica.

Pošto je kontradizerzionom kontrolom koju su izvršili pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova utvrdjeno da se radi o lažnoj dojavi sud je nastavio sa radom oko podne.

Ovo je prvi put da je je lazna dojava upućena tom sudu, ali su zato anonimne dojave o bombi ponovo su učestale u beogradskoj Palati pravde u Savskoj ulici u kojoj su smešteni svi krivični sudovi i tužilaštva.

Ta sudska zgrada od početka ove godine evakuisana je više od deset puta, a tokom 2008. bila je efakuisana više od 70 puta, sudjenja su odlagana, a sve zbog lažnih dojava.

Nakon što su nadležni organi poštirli kažnjavanje aninimnih dojavljivača taj trend je zaustavljen već početkom 2009. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: