Lažni heroj iz Obrenovca?

Jedan muškarac je uhapšen i određen mu je pritvor, zbog sumnje da je pljačkao kuće i ljude glumeći spasioca u Obrenovcu.

Izvor: Blic

Nedelja, 01.06.2014.

20:57

Default images

Blic piše da je osumnjičeni S.N. zapravo širio lažne informacije o svom životu, a biće ubrzo i saslušan.

Podsećamo, gotovo svi mediji preneli su njegovu tužnu priču. S.N. je navodno izgubio ženu i dvogodišnjeg sina u poplavama, ali je uprkos tome nastavio da spasava ljude u Obrenovcu.

On je pričao da je porodicu odveo u Veliko Polje kod tasta, smatrajući da će tamo biti sigurni od poplava. "Kako je voda nadolazila, žena, sin i tast su se popeli na krov, tast je otišao u kuću po ćebe, međutim kad sam se vratio žene i deteta više nije bilo", rekao je on, podseća Blic.

Mediji su tada preneli i da je njegova porodica, kad je imao šest godina, ubijena na Kosovu, a da je on kao izbeglica došao u Obrenovac 1999.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

67 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: