Vučić: Gde je bilo propusta-istraga

Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio da će tužilaštvo pokrenuti postupke u slučajevima gde postoji krivično delo prilikom propusta u odbrani od poplava.

Izvor: B92

Petak, 30.05.2014.

12:09

Default images

"Tužilac preduzima mere i radnje i tamo gde postoji krivično delo oni će pokrenuti postupak, a tamo gde ne postoji neće", rekao je Vučić novinarima u Priboju upitan da prokomentariše jučerašnje saslušanje predsednika opštine Obrenovac Miroslava Čučkovića i da li će biti još takvih saslušanja.

Vučić je istakao da je za svaku drugu vrstu odgovornosti on spreman. "Ja sam očekivao ozbiljne i žestoke napade i na kraju - ništa, kao i obično", rekao je Vučić.

Inače, danas je nastavljeno davanje izjava u beogradskoj policiji o eventualnim propustima prilikom alarmiranja stanovnika Obrenovca pre katastrofalne poplave, uvođenja vanredne situacije i ponašanja tokom te situacije.

Danas policija obavlja informativni razgovor sa zamenikom predsednika opštine Obrenovac Dragoslavom Mrševićem, a šef Uprave kriminalističke policije za Beograd Nebojša Marković rekao je Tanjugu da će uz zamenika predsednika opštine biti ispitan i načelnik odeljenja za vanredne situacije za područje Obrenovca.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

98 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: