"O poplavama i u Skupštini BG"

Nikola Nikodijević izjavio da će gradski parlament raspravljati o poplavama koje su pogodile Beograd kada bude gotov izveštaj nadležne komisije.

Izvor: Beta

Ponedeljak, 26.05.2014.

13:52

Default images

Predsednik Skupštine Beograda je kazao da će se pre toga sačekati stabilizacija prilika u Obrenovcu, gde je još na snazi vanredna situacija nakon poplava.

Prema njegovim rečima, toj temi treba pristupiti bez politizacije, a gradjani i odbornici treba da znaju šta se dešavalo i šta je preduzeto pre i posle poplava u gradskim opštinama Obrenovac, Lazarevac i Grocka.

"Da li će se o tome raspravljati na posebnoj sednici ili će to biti jedna od tačaka na već sazvanoj skupštini Grada, zavisi od dogovora svih odborničkih grupa", rekao je Nikodijević za agenciju Beta.

Nešto ranije danas, predsednik poslaničke grupe SNS Zoran Babić je izjavio da njegova stranka nema ništa protiv da se u skupštini raspravlja o poplavama, kao i da bi prilika za to mogla da bude već u četvrtak kada u skupštinu budu došli predsatvnici vlade da odgovaraju na poslanička pitanja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: