Linta: Pomozimo Srbiji i RS

Miodrag Linta pozvao građane Srbije, pre svega one koji su rodom i poreklom iz Hrvatske i Bosne i Hercegovine, da pomognu poplavljenom stanovništvu Srbije i RS.

Izvor: B92

Petak, 23.05.2014.

14:14

Default images

"Saniranje posledica poplava biće dugotrajan proces, zbog čega bi bilo najbolje da se kao pomoć uplaćuje novac", rekao je predsednik Koalicije udruženja izbeglica.

Koalicija udruženja izbeglica je odredila jednu od svojih članica -Zavičajni klub – Srb sa sedištem u Beogradu, da otvori namenski žiro-račun na koji gradjani i pravna lica mogu da uplaćuju donacije za otklanjanje posledica katastrofalnih poplava.

Polovina prikupljenog novca biće namenjena za ugroženo stanovništvo u Srbije, a druga polovina za gradjane Republike Srpske.

Sve donacije biće objavljene na sajtu Koalicije udruženja izbeglica: www.koalicija.org.rs

Žiro račun Zavičajnog kluba - Srb je: 160-391683-85

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: