Najnoviji bilans: 27 žrtava poplava

Premijer Aleksandar Vučić izjavio je da je u području nastradalom od poplava pronađeno 27 žrtava, a najmanje 10 ili 11 od njih je preminulo prirodnom smrću.

Izvor: Beta

Sreda, 21.05.2014.

16:29

Default images

Za sada nije precizirao koliko ljudi od tog broja je stradalo u Obrenovcu koji je najviše pogođen katastrofalnim poplavama.

Našli smo ljude koji su bežali u džipu, misleći da će izbeći vodu, a izvukao se samo jedan čovek, naveo je premijer Vučić ali nije precizirao gde se to desilo niti gde je pronađen džip.

On je rekao da se ne može se još tačno reći broj preminulih i poginulih u poplavama i to lekari, koji vrše obdukcije treba da utvrde.

"Neće biti ni hiljade ni stotine nastradalih, jer smo veliki deo terena pretražili", kazao je Vučić na konferenciji za novinare u Vladi Srbije.

On je naglasio da nema više prijavljenih nestalih.

Podsetimo, do sinoć su zvanično bile potvrđene 22 žrtve poplava, od čega 14 u Obrenovcu i jedna u Svilajncu, dok za ostale osobe nije precizirano gde su izgubile život.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

185 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: