"Objavljujte proverene informacije"

Komandant Pokrajinskog štaba za vanredne situacije Goran Ješić apelovao je na medije da objavljuju samo proverene i tačne informacije o poplavama.

Izvor: Tanjug

Utorak, 20.05.2014.

20:01

Default images

On je dodao da svaka netačna informacija zbunjuje ljude koji ulažu maksimalne napore na nasipima i izaziva revolt kod njih.

On je rekao u Sremskoj Mitrovici da su pojedini ljudi cepali džakove sa peskom na nasipima iritirani činjenicom da su pojedini mediji objavili informaciju da je reka Sava probila nasip kod Bosuta.

''Apelujem da se ne objavljuju proizvoljne, neprovrerene i netačne informacije, već da se u javnost emituju samo informacije dobijene od zvaničnih organa jer svaka neproverene informacija može imati nesagledive posledice'', rekao je Ješić.

On je naglasio da bi vest o eventualnom probijanju nasipa kod bilo kog mesta sigurno bila zvanično objavljena i ništa se ne bi krilo od javnosti kao što je i objavljena vest kada je probijena odbrana kod sela Jamena koje je evakuisano i poplavljeno.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: