RHMZ: Sava u Beogradu ispod granice

Narednih dana najkritičnija situacija biće na Savi, ali poplavni talas koji će tokom dana doći do Beograda ostaće ispod granice vanredne odbrane, navodi RHMZ.

Izvor: B92

Nedelja, 18.05.2014.

11:53

Default images

Narednih dana, između 18. i 24. maja, će u Srbiju doći još jedan poplavni talas na Savi, čija će visina zavisiti od situacije u BiH i Hrvatskoj, i poplavni talas na Dunavu, međutim i on će ostati ispod granice vanredne odbrane od poplava.

Narednih dana će širom Srbije vodostaj na rekama biti u većem opadanju, osim na Savi gde će bitiu manjem opadanju.

Prema prognozama Republičkog hidrometoorološkog zavoda, vremenska situacija će se popraviti: temperatura će biti u porastu i mogu se očekivati mestimične padavine od tri do pet milimetara po kvadratnom metru, a samo u jugoistočnoj Srbiji se može ići do osoma milimetara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: