Gradonačelnik Šapca podneo ostavku

Gradonačelnik Šapca Miloš Milošević podneo je danas ostavku, nakon što je pre dva dana smenjen sa mesta komandanta Gradskog štaba za vanredne situacije.

Izvor: Tanjug

Nedelja, 18.05.2014.

14:19

Default images

"Da bih sprečio dalju politizaciju pitanja moje odgovornosti za rad na mestu komandanta Gradskog štaba za vanredne situacije, sa koga sam smenjen odlukom Vlade Republike Srbije, u uslovima proglašene vanredne situacije za odbranu od poplavnog talasa na reci Savi, podnosim ostavku na mesto gradonačelnika grada Šapca", naveo je Milošević u pisanoj ostavci.

Milošević je u ostavci naveo da je posao komandanta obavljao savesno i odgovorno i, kako kaže, u svemu prema uputstvima republičkog rukovodioca za odbranu od poplava.

"Smatram da je najvažnije da grad Šabac bude sačuvan od ove velike prirodne nesreće, a da je veoma važno da se po prestanku vanredne situacije utvrde činjenice i odgovornost svakog člana Štaba, a posebno moje. Do izbora novog gradonačelnika grad Šabac i sve njegove institucije će redovno funkcionisati a poslove gradonačelnika preuzeće zamenik gradonačelnika", rekao je Milošević.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

54 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

13 h

Podeli: