EPS: Bez struje samo poplavljeni

Električnu energiju u Srbiji sada nemaju samo domaćinstva koja su pogođena poplavama i ona koja se napajaju sa trafostanica koje su pod vodom, saopštava EPS.

Izvor: B92

Subota, 17.05.2014.

22:07

Default images

Električna energija je isključena u Obrenovcu, Bariču i svim ostalim mestima u kojima je sada najteže.

Normalizovano snabdevanje električnom energijom je na području „Elektrosrbije“, koja je ovih dana imala najviše problema sa poplavama. Trenutno je na području ovog privrednog društva bez struje manje od jedan odsto potrošača.

23.000 potrošača u Lazarevcu dobilo je električnu energiju, a i građani Svilajnca, Paraćina, Loznice i Čačka ponovo imaju struju, a distributivne ekipe se maksimalno angažuju da se napon obezbedi i u ostalim područjima, gde je iz bezbednosnih razloga zbog poplavljenih objekata morala biti isključena struja.

U svim privrednim društvima u okviru „Elektroprivrede Srbije“ i dalje su na snazi vanredne mere i danonoćna dežurstva kako bi se održao sistem i obezbedilo sigurno snabdevanje građana i privrede.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: