Obrenovac: Evakuacija preko noći

Evakuacija u Obrenovcu neće stati sve dok postoji potreba da se i jedan čovek izvuče, rekao je večeras ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović.

Izvor: Tanjug

Petak, 16.05.2014.

20:20

Default images

Izuzetno je kritično u Obrenovcu, jer imamo veliki broj gradjani koji su i dalje u svojim domovima i pokušavamo da dodjemo do svakog od njih, spasioci se trude da dodju na svaku adresu i u svaki stan", rekao je Stefanović novinarima.

On je još jednom apelovao na gradjane da se evakušu i da veruju nadležnim službama i istakao da je najvažnije da ljudi imaju poverenje i da budu disciplinovani.

Ministar policije je naglasio da u Obrenovcu ima hrane i vode, ali da je potrebno još motornih čamaca i obučenih ljudi. "Dobijamo pomoć iz inostranstva i učinićemo sve što možemo da pomognemo stanovništvu", rekao je Stefanović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

15 h

Podeli: