Helikopterom jutros spasena beba

Jutros oko 09.45 spasioci su uspeli da uz pomoć policijskog helikoptera evakuišu i bebu, staru oko godinu dana, iz sela Poljane, južno od Obrenovca.

Izvor: B92, Tanjug

Petak, 16.05.2014.

11:06

Default images

Helikopterska jedinica MUP-a od ranog jutra angažovana je na evakuaciji ugroženog stanovništva na području Obrenovca koji je veći delom pod vodom zbog izlivanja Kolubare, saopštio je MUP.

Obrenovac je od jutros najkritičnije područje pogođeno poplavama izazvanim neverovatnom količinom padavina. Sva raspoloživa sredstva upućena su u tu opštinu.

Voda je poplavila centar Obrenovca i još nadolazi. Ima indicija da je u tom gradu nestala jedna starija osoba. Stiglo je sedam ekipa Hitne pomoći. Nema struje, a priprema se evakuacija stanovnika.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: