Opljačkao banku, pobegao biciklom

Nepoznati razbojnik opljačkao je banku u Ulici 27. marta, u centru Beograda oko 10 časova, a pobegao je na biciklu pre nego što je došla policija.

Izvor: B92

Ponedeljak, 05.05.2014.

10:47

Default images

Pljačka se desila u 10.20 u poslovnici Unikredit banke.

Pljačkaš je bio maskiran i pretio je pištoljem radnicima banke, koji su mu nakon pretnji predali 2 miliona dinara, 23.000 evra i 2.000 dolara. Očevici tvrde da je pljačkaš došao biciklom, sa fantomkom na glavi i naoružan.

Iako je najpre rekao da će držati radnike banke kao taoce jer su alarmirali policiju, pljačkaš je pobegao pre nego što je patrola stigla na mesto pljačke.

Reporter B92 koji je bio na mestu pljačke navodi da je pljačkaš posao obavio za samo 45 sekundi, da je biciklom došao do banke, opljačkao novac, a potom se opet biciklom uputio ka Đušinoj ulici, odakle mu se dalje gubi trag.

Za njim policija intenzivno traga.

Filijala se nalazi na uglu Ulice 27. marta i Đušine, u blizini Palilulske pijace.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

208 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: