Milošević na barikadama u Ukrajini

Na barikadama proruskih aktivista u Kramatorsku pojavile su se slike bivšeg predsednika Srbije i SRJ Slobodana Miloševića, javljaju novinari sa lica mesta.

Izvor: B92

Nedelja, 04.05.2014.

16:28

Default images

Proruski aktivisti postavili su barikade oko zgrade lokalne administracije u Kramatorsku koje su oblepili sa nekoliko slika, među kojima je i fotografija bivšeg predsednika Jugoslavije i Srbije Slobodana Miloševića.

Prvu vest o tome preneo je novinar Tim Džuda koji je napisao na svom "Tviter" nalogu "Balkan, pažnja, pažnja. Milošević među slikama na proruskim barikadama u Kramatorsku".

Džuda, koji se trenutno nalazi na istoku Ukrajine, u više navrata je pisao da ga situacija u ovoj zemlji podseća na tragične događaje u bivšoj Jugoslaviji tokom devedesetih godina prošlog veka.

Tokom specijalne operacije ukrajinskih snaga bezbednosti u Kramatorsku u Donjeckoj oblasti, prema najnovijim informacijama, poginulo je približno deset osoba, a vojnici, izuzev centralnog trga i gradske skupštine kontrolišu grad, javili su jutros ruski mediji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

33 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: