Noć u BG: 5 udesa, poginula devojka

Tokom noći i jutra u Beogradu se dogodilo pet saobraćajnih udesa u kojima je jedna osoba poginula, a pet povređeno, od kojih jedna teže.

Izvor: Tanjug

Petak, 25.04.2014.

07:12

Default images

Ženska osoba stara oko 25 godina poginula je u saobraćajnom udesu, koji se dogodio oko 01.00 čas u Batajnici u Ulici Kralja Mihaila Zetskog, rekla je portparolka Hitne pomoći dr Nada Macura.

Tom prilikom mladić star oko 20 godina zadobio je povredu i posekotinu glave, ortopedske povrede, otvoreni prelom potkolenice i prelom desnog ručnog zgloba, a prevezen je na odeljenje za reanimaciju Urgentnog centra, istakla je Macura.

Dve osobe, vozači, starosti po oko 40 godina, povređeni su u udesu rano jutros oko 05.10 časova na uglu ulica Ustaničke i Kruševačke, navela je portparol Hitne pomoći. Jedan od njih je zadobio povredu grudnog koša, a drugi posekotinu čeonog dela glave, rekla je Macura i dodala da su povređeni prevezeni u Urgentni centar.

Mladić star oko 20 godina, vozač, u udesu oko 03.50 časova u Ulici Braće Vučković 40 zadobio je povredu glave i distenziju vrata, a prevezen je u Urgentni centar, istakla je Macura.

Muškarac star 25 godina, motociklista, u udesu oko 22.35 časova u Ulici Braće Jerković 95 zadobio je povredu potkolenice i desnog skočnog zgloba, a prevezen je na ortopediju na Banjicu, rekla je Macura.

Saobraćajni udes dogodio se i oko 21.45 časova na uglu ulica Vojislava Ilića i Svetozara Radojčića, ali u njemu nije bilo povređenih osoba, dodala je Macura.

Hitna pomoć je tokom noći u Beogradu obavila 108 intervencija od kojih 29 na javnim mestima, a za protekla 24 sata ukupno 245 intervencija od kojih 81 na javnim mestima, precizirala je Macura.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

19 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: