Zasedao GO SNS, čekaju se imena

U Novom Sadu je nešto posle 18h završena sednica GO Srpske napredne stranke na kojoj je lider Aleksandar Vučić saopštio imena budućih ministara u novoj vladi.

Izvor: B92

Petak, 25.04.2014.

16:14

Default images

Očekuje se da potpredsednik SNS-a Nebojša Stefanović više detalja iznese novinarima.

Naprednjaci su se oko 16h okupili u Novosadskom sajmu na sednici GO stranke koja je bila zatvorena za javnost. Sednici prisustvuje više od 550 članova GO

Vučić bi stranačkom rukovodstvu trebalo da saopšti imena 16 ministara u novoj vladi, koja bi, prema njegovim ranijim najavama, trebalo da ima najviše 18 ili 19 članova.

Vlada bi trebalo da bude formirana u nedelju 27. aprila, do 19 sati, kako je Vučić najavio.

U novu Vladu Srbije će, osim predstavnika naprednjaka i stranaka koje su sa SNS-om učestvovale na izborima, biti i SPS kao i neke od nestranačkih ličnosti i eksperata, dok će SVM, koji takođe podržava vladu, imati i predstavnike među državnim sekretarima.

Mediji već nedeljama spekulišu o imenima budućih ministara, a potpredsednik SNS-a Goran Knežević je uoči početka sednice rekao da su sve to za sada samo nagađanja i priče.

"Autonomno pravo premijera je da odredi ekipu koja će u naredne četiri godine uraditi dobre stvari za Srbiju", rekao je Knežević.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

44 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: