Neki putevi neprohodni zbog kiše

Slaba do umerena kiša pada na gotovo celom području Srbije. Pojedini putni pravci i dalje su neprohodni zbog obilnih kišnih padavina.

Izvor: B92

Četvrtak, 24.04.2014.

08:08

Default images

Takođe, zbog magle vidljivost je smanjena na području Kraljeva i preko Crnog Vrha, kod Bora.

Kako je saopštio jutros Auto moto savez Srbije, saobraćaj je na frekventnijim putnim pravcima umerenog inteziteta, ali su pojedini putni pravci i dalje neprohodni, dok se na pojedinim putevima saobraćaj otežano obavlja.

Na deonici Kruševac - Prokuplje preko Jastrepca saobraćaj je u prekidu na Jastrepcu, kod mesta Buci. U prekidu je i saobraćaj na deonici Kraljevo - Goč, a alternativni put vodi od Vrnjačke Banje preko Stanišinaca do Goča. I na državnom putu Ivanjica - Ušće saobraćaj je u prekidu.

Na pojedinim državnim putevima saobraćaj se odvija pod posebnim uslovima određenim deonicama, pa se tako na deonici Merćez - Lukovska Banja saobraćaj obavlja do Lukovske banje.

I na deonici Blaževo - Merćez - Kuršumlija saobraćaj se obavlja jednom saobraćajnom trakom naizmenično, dok je u mestu Šajkić došlo do odrona puta.

Na deonici Niška Banja - Gadžin Han, Bonjince ima učestalih odrona i preporučuje se oprezna vožnja, a na deonici Babušnica - Svodje, zbog odrona saobraćaj se odvija otežano i preporučuje se oprezna vožnja.

Odroni predstavljaju dodatnu opasnost u vožnji duž Đerdapske i Ibarske magistrale, dolinom Ibra i Drine, kroz Ovčarsko-kablarsku, Grdeličku i Sićevačku klisuru, kao i na području Majdanpeka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: