Nađena tela troje dece u Londonu

Londonska policija pronašla tela troje dece u južnom delu grada. Uhapšena je jedna žena zbog sumnje na ubistvo, a mediji pišu da su deca bila ometena u razvoju.

Izvor: Tanjug

Sreda, 23.04.2014.

08:30

Default images

Britanski mediji navode da je reč o devojčici od četiri godine u invalidskim kolicima i njenoj trogodišnjoj braći blizancima, a sve troje su patili od genetskog poremećaja koji ograničava životni vek i zbog koga nisu mogli da pričaju niti hodaju.

Mediji prenose reči suseda da su u pitanju deca bračnog para Tanje i Gerija Klarensa, koji se pre 15 godina preselio iz Južne Afrike u Britaniju.

Geri Klarens je investicioni bankar u londonskom Sitiju i pošto je obavešten o tragediji krenuo je iz Južne Afrike gde je boravio sa najstarijom ćerkom od osam godina za koju mediji navode da nije ometena u razvoju.

"Uhapšena je 43-godišnja žena zbog sumnje na ubistvo i zadržana je u pritvoru radi ispitivanja. Ne tragamo ni za kim drugim ko bi mogao da bude povezan sa ovim slučajem", saopštio je portparol Metropoliten policije. Policija je povela istragu i trenutno iz kuće, vredne 1.2 miliona funti, iznosi potencijalne dokaze, navodi "Dejli mejl". Za sada se ne zna da li su tela dece i dalje u kući, a nije saopšten ni niihov uzrast.

Policija je dobila sinoć poziv oko 21.30 da dođe na adresu u južnu četvrt Nju Molden na kojoj su pronađena tela dece. Žena od 43 godine koju je policija zatekla u kući prebačena je u bolnicu zbog manjih povreda, a kasnije je uhapšena zbog sumnje na ubistvo, prenosi "Dejli mejl".

Kuću obezbeđuju policajci, a sve je više komšija koji na posed Klarensovih ostavljaju cveće, plišane mede i napisane poruke molitve.

Policija je u ranijem saopštenju navela da za sada neće obelodanjivati detalje o uzroku smrti dece.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: