Mali ili Selaković, znaće se sutra

Konsultacije o izboru gradonačelnika Beograda biće održane tokom dana, a sutra će i zvanično biti poznato ko će biti kandidat za prvog čoveka prestonice.

Izvor: Tanjug

Sreda, 23.04.2014.

13:53

Default images

"Lider SNS Aleksandar Vučić rekao je da ćemo do sutra znati ko će biti gradonačelnik. U isto vreme se formiraju i vlada i gradska vlast i zato sačekajmo još danas, pa ćemo videti da li će gradonačelnik biti Siniša Mali ili Nikola Selaković", rekao je šef poslaničke grupe SNS u gradskoj skupštini Aleksandar Jovičić.

On je dodao da su i Mali i Selaković dobar izbor za Beograđane, da imaju mnogo iskustva i da će se boriti da sačuvaju sve što je dobro u gradu, a da ono loše eliminišu kako bi grad "konačno počeo da radi u interesu svojih građana".

Govoreći o strankama koje će činiti gradsku vlast Jovičić je rekao da će tokom dana biti održane konsultacije odborničkih grupa sa predsednikom skupštine grada Nikolom Nikodijevićem, posle kojih će biti poznat konačan sastav gradske vlasti.

Na pitanje da li će PUPS ući u gradsku vlast Jovičić je odgovorio objašnjenjem da je PUPS deo koalicije okupljene oko SPS, koja je deo većine u gradu.

On je rekao da će naprednjaci pokazati ozbiljnost i odgovornost u rukovođenju gradom i da će ostale stranke morati da slede taj primer.

Inače, na današnjoj konstitutivnoj sednici skupštine grada odbornik Skupštine Beograda iz SPS Nikola Nikodijević izabran je za predsednika gradskog parlamenta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Rusi pogodili francusku Legiju stranaca?

Ruske oružane snage su pogodile lokaciju francuskih plaćenika u Slavjansku, koju kontrolišu Oružane snage Ukrajine, rekao je za RIA Novosti koordinator Nikolajevskog okruga Sergej Lebedev, pozivajući se na kolege.

9:52

15.4.2024.

1 d

Podeli: