Okončana talačka kriza u Rusiji

Naoružani muškarac predao se nakon što je nekoliko sati držao tri osobe kao taoce u jednoj banci u ruskom gradu Belgorodu, javlja Raša tudej.

Izvor: B92

Ponedeljak, 21.04.2014.

10:36

Default images

Kako prenose ruski mediji, napadač je klijent "Zapadne banke", u kojoj se ova talačka drama odvijala, a koja je nedavno izgubila licencu. On je zahtevao od banke da mu vrati njegov novac, koji je ranije u tu banku uložio.

On je par sati kao taoce držao troje radnika banke, ali jenakon pregovora s policijom predao oružje, uz garancije da će mu biti vražen uloženi novac.

Neki ruski mediji naveli su ranije da je napadač tražio za puštanje taoca 25 milliona rublji, što je oko 700.000 dolara.

U međuvremenu, policija je evakuisala obdanište koje se nalazi tik pored banke, radi predostrožnosti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: