U Slavjansku mirno, ali napeto

Protekla noć u Slavjansku je bila mirna, a ulice prazne pošto je u ponoć stupio na snagu policijski čas, objavio je danas Glas Rusije.

Izvor: Tanjug

Ponedeljak, 21.04.2014.

10:24

Default images

Štab lokalne samoodbrane savetovao je građane Slavjanska da bez preke potrebe i specijalne dozvole ne izlaze na ulice u periodu između ponoći i šest časova ujutro.

Vlasti samoproglašene Donjecke republike su došli do informacija da kijevske vlasti pripremaju "čišćenje grada", odnosno napad, navodi se na sajtu Glasa Rusije.

Iz tog razloga su borci samoodbrane u punoj borbenoj gotovosti, učvršćuju kontrolne punktove na ulazu u grad, dok centrom grada defiluju pojačane patrole.

U napadu na kontrolni punkt u Slavjansku na istoku Ukrajine je pretprošle noći ubijeno šest osoba.

Među ubijenima su četiri pripadnika samoodbrane samoproglašene Narodne republike Donjeck i dva napadača za koje se veruje da su pripadnici paravojne radikalne, ukrajinske grupe "Desni sektor".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: