Kraj praznika, kreću gužve

Na naplatnoj rampi Bubanj potok, na ulazu u Beograd, čeka se do sata vremena. Najveće gužve za izlazak iz Srbije na prelazu Batrovci, gde se čeka oko dva sata.

Izvor: B92

Ponedeljak, 21.04.2014.

16:07

Default images

Na graničnom prelazu Horgoš, na izlazu iz Srbije, zadržavanja su izmedju 60 i 90 minuta, sa tendencijom porasta, dok se na ostalim graničnim prelazima čeka oko pola sata.

U prvim popodnevnim satima se, kako je navela, očekuje pojačan intenzitet saobraćaja posebno na najfrekventnijim putevima, odnosno na auto-putevima i na magistralnim putevima.

"Sem na putevima prvog i drugog reda, očekujemo pojačan saobraćaj na graničnim prelazima i naplatnim rampama", rekla je Branković.

Dododaj i da prestanak padavina i povlačenje pojedinih reka u korita doprinosi boljim uslovima saobraćaja.

Govoreći o poplavljenim područjima, Branković je rekla da je saobraćaj normalizovan na putu Jošanička Banja - Ploče - Aleksandrovac, kroz Drensku klisuru, a osposobljeni su i putevi Jošanička Banja - Kopaonik, Prolom Banja - Rudare i Prokuplje - Merdare. Branković je dodala da su obilne kiše i bujice, prethodnih dana oštetile kolovoz na putu Kraljevo - Goč, zbog čega je saobraćaj u potpunom prekidu, a alternativni put vodi od Vrnjačke Banje preko Stanišinaca do Goča. Neprohodni su i putevi Ivanjica - Ušće, Kuršumlija - Blaževo, Kuršumlija - Kuršumlijska Banja, Kuršumlija - Lukovska Banja i Kanik - Djunis - Deligrad, zaključila je Branković.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: