EPS: Dobro smo reagovali u krizi

EPS uspešno reagovao u kriznoj situaciju i u najkraćem mogućem vremenu sanirao sve negativne posledice havarije u zapadnoj Srbiji, saopštava ta kompanija.

Izvor: Tanjug

Ponedeljak, 21.04.2014.

12:46

Default images

Podaci ukazuju da EPS i privredno društvo Elektrosrbija nisu doveli do havarija u distributivnom sistemu, već je, naprotiv, danonoćnim angažovanjem 160 ekipa učinjeno sve kako bi kupci u ugroženim područjima što pre dobili električnu energiju, navodi se u izveštaju koji je EPS sinoć poslao Ministarstvu energetike.

U izveštaju su precizno dati, zbirno i po danima, podaci o broju kvarova, broju kupaca koji nisu imali električnu energiju, broju trafostanica koje su bile van pogona, broju ekipa koje su danonoćno bile na terenu, kao i o uzrocima havarija i obavljenim remontima.

Iz izveštaja se može zaključiti da je poremećaj izazvan vremenskom nepogodom uspešno otklonjen u veoma kratkom vremenskom roku, uz poštovanje svih procedura postupanja u vanrednim uslovima, čime je EPS pokazao da je pouzdan partner građanima i privredi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: