Meksiko: Pao mali avion, svi mrtvi

Na severu Meksika se kasno sinoć srušio mali poslovni avion tipa "Hoker 800", pri čemu je poginulo svih osmoro ljudi koji su se u njemu nalazili.

Izvor: Tanjug

Nedelja, 20.04.2014.

13:52

Default images

Luksuzni avion "hoker 800" udario je u krov jednog skladišta dok se približavao aerodromu pri vremenskim uslovima magle, rekao je predstavnik civilne zaštite Fransisko Kontreras. Avion se zapalio, udario u zemlju i raspao se na delove koji su se razleteli u radijusu od 400 metara, preneo je AP.

U avionu su se nalazila dva pilota, dva bračna para, sin jednog od njih i jedna žena. Vatrogascima je trebalo sat vremena da ugase plamen, rekao je ontresas.

Pripadnici spasilačke službe pokušavaju da izvuku tela i crnu kutiju.

Uzrok nesreće za sada nije poznat, ali Kontreras smatra da je gusta magla najverovatnije doprinela padu aviona.

Sinoć je u Meksiko Sitiju došlo i do teške saobraćajne nesreće, u kojoj su učestovala tri automobila, a poginulo je najmanje osmoro ljudi, objavili su lokalni mediji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: