Rodić i Diković s vojnicima

Ministar odbrane u tehničkoj vladi Nebojša Rodić i načelnik Generalštaba general Ljubiša Diković posetili su povodom Uskrsa nekoliko jedinica Vojske Srbije.

Izvor: B92

Nedelja, 20.04.2014.

14:29

Default images

Načelnik Generalštaba je u jutarnjim časovima posetio pripadnike 2. raketnog diviziona za protivvazduhoplovna dejstva, koji je u sastavu 250. raketne brigade, a zajedno sa ministrom odbrane obišao je Stacionarno telekomunikaciono čvorište "Kosmaj".

O zadacima i nameni jedinica govorili su brigadni general Duško Žarković, komandant 250. raketne brigade i pukovnik Vlatko Kuraj, komandant Brigade veze sa saradnicima, saopšteno je iz Ministarstva odbrane.

Potom su se ministar odbrane i načelnik Generalštaba zadržali u razgovoru sa pripadnicima tih jedinica i razmenili čestitke uz tradicionalni Uskršnji običaj - tucanje jaja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: