Dve nesreće, dvoje teže povređenih

Dvojica mladjih muškaraca teže su povredjeni u saobraćajnim nesrećama koje su dogodile u Dobanovcima i na Košutnjaku, rečeno je agenciji Beta u Hitnoj pomoći.

Izvor: Beta

Petak, 18.04.2014.

08:45

Default images

U Dobanovcima je sinoć oko 22 sata povredjen pešak - 22-godišnji mladić na koga je naleteo automobil, rekla je agenciji Beta portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

On je, kako je precizirala, zadobio višestruke prelome leve potkolenice, povrede šake, posekotine po licu i zbog povreda koje se smatraju teškim prebačen je u Urgentni centar u Beogradu.

U udesu koji se dogodio sinoć oko 23 časova preko puta restorana Trim na Košutnjaku, teško je povređen muškarac od 28 godina.

Macura je istakla da je kod njega konstatovana povreda glave i sumnja na potres mozga, pa je prebačen na reanimaciju u Urgentni centar.

Oko dva sata jutros u saobraćajnoj nesreći na Banovom brdu povređeni su, iz jednog automobila, muškarac (50) i zenska osoba od 17 godina koji su imali povrede glave.

Iz drugog vozila koje je učestvovalo u udesu, mlađa ženska osoba zadobila je tupu povredu desnog kolena.

Hitna pomoć je u noći između četvrtka i petka imala 95 saobraćajnih nesreća od kojih su 28 bile na javnom mestu, a za lekarsku pomoć najviše su se javljali astmaticari, srčani bolesnici, dijabetičari.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: