Pljačkali ljude u centru Beograda

Policija uhapsila devetnaestogodišnjeg A.S. koji je uz pretnju pištoljem u Beogradu građanima oduzimao novac i mobilne telefone. Traga se za saučesnikom.

Izvor: B92

Četvrtak, 17.04.2014.

18:22

Default images

Beogradska policija uhapsila je danas A.S. (19) osumnjičenog za više razbojništava u blizini tržnog centra Ušće, na prostoru Kalamegdanskog i Karađorđevog parka, dok se za njegovim saučesnikom C.K. (19) još traga.

U saopštenju policije se precizira da su A.S. i C. K. i dvoje maloletnika vršili krivična dela tako što su prilazili građanima i uz pretnju pištoljem im oduzimali novac i mobilne telefone.

Deo oduzetih predmeta je pronađen kod osumnjičenog A. S. i uz potvrdu oduzet, a on je predat nadležnom tužiocu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu.

Sumnja se da su A. S. i C. K. izvršili više krivičnih dela razbojništva, pa je policija pozvala građane da se jave ako ih prepoznaju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: