Zbog snega mnogi i noćas bez struje

Noć bez električne energije provešće oko 1.000 potrošača u Zlatiborskom okrugu, uglavnom na području Bajine Bašte i Arilja.

Izvor: B92

Četvrtak, 17.04.2014.

20:22

Default images

Oni nemaju struje zbog kvara na dalekovodima usled snega, izjavio je za Tanjug Dušan Šunjevarić iz Elektrodistribucije Užice.

Po Šunjevarićevim rečima, još oko 40 trafostanica je van sistema elektronapajanja.

Ekipe Elektrodistribucije će sa radovima na otklanjanju kvarova nastaviti ujutru i očekuje se da i potrošači, koji su trenutno bez struje, električnu energiju dobiju sutra u prepodnevnim časovima.

Jutros je zbog snega i pada drveća preko dalekovoda na području Zlatiborskog okruga 15 hiljada potrošača ostalo bez struje jer je 430 trafo stanica ostalo bez napajanja.

Na području ivanjičke opštine bez električne energije je trenutno 930 potrošača, izjavio je večeras Tanjugu direktor čačanske Elektrodistribucije Milovan Glišić.

"Budući da su ekipe na terenu, u narednim satima očekujemo uključenje u sistem još jednog dalekovoda", naveo je on i dodao da će nakon toga bez napona biti 15 trafo-stanica i oko 500 korisnika.

Zbog snega koji je neprekidno padao duže od 48 sati jutros je bez struje bilo 4.200 potrošača na teritoriji Ivanjice.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: