Ješić: Prijave protiv mene moderne

Potpredsednik Vlade Vojvodine Goran Ješić kaže da nije upoznat sa sadrzajem krivične prijave koju je protiv njega podnela Agencija za borbu protiv korupcije.

Izvor: B92

Četvrtak, 17.04.2014.

18:11

Default images

"Očekujem da mi sada još samo Agencija za kontrolu leta napiše krivičnu prijavu, jer je očigledno sada u modi da svi podnose prijave protiv mene", rekao je Ješić za agenciju Beta.

Agencija za borbu protiv korupcije podnela je krivičnu prijavu Republičkom javnom tužilaštvu protiv Ješića i još devet funkcionera, zbog sumnje da su dali lažne podatke o imovini ili je nisu prijavili.

Državna revizorska institucija (DRI) juče je objavila da je podnela krivičnu i prekršajnu prijavu protiv Gorana Ješića zbog nenamenskog trošenja budžetskog novca Opštine Inđija u 2012, kada je bio predsednik opštine.

Ješić je juče za agenciju Beta rekao da se radi o novcu kojim je opština Inđija plaćala lekare u Domu zdravlja, jer je to bilo u interesu građana, i dodao da bi danas ponovo učinio isto.

On je ocenio da navodi iz prijave nemaju nikakvog smisla, te da se ponovo vrši pritisak na njega, kao što je to bilo i u aferi sa aflatoksinom u mleku.

Ješić je dodao da je državni revizor "u funkciji Srpske napredne stranke i različitih tabloida", te da je DRI tabloidima i ranije davao različite informacije o njemu koje su se kasnije ispostavile kao potpuno netačne.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: